Български English Deutsch Руский

Златен Рожен търси име на нова серия вино

Винарска изба Златен Рожен стартира игра за избор на име на новата ни серия от подбрани бутикови вина под шапката на бранда ЗЛАТЕН РОЖЕН. Нежно розе, пленяващи бели и ексклузивни червени вина от долината на Струма търсят името на онзи емблематичен елемент, който обединява традициите, иновациите и нестихващата страст към виното достатъчно въздействащо с помощта на думите.
Бъди смел, развихри въображението си и дай име на новата ни серия, а ние ще публикуваме най-оригиналното предложение в официалната FACEBOOK страница на бранда и ще наградим неговия автор с уикенд за двама в хотел Златен Рожен и бутилка класно вино от впечатляващата ни магнум-колекция.
Името на серията не трябва да е по-дълго от 18 знака (с интервалите). Предложенията ще бъдат оценявани по своята оригиналност, стил, идейност и връзка с продуктите под бранда Златен Рожен, а най-впечатляващото от тях ще получи шанса да украси етикетите на бутилките от новата ни серия.
Краен срок за участие: 31 май 2016 г. включително. Името на печелившия ще бъде обявено на страницата на Златен Рожен във Facebook на 7 юни.

Участникът с най-оригиналното според нас предложение ще получи:
Уикенд за двама в хотел Златен Рожен и бутилка вино от специалната ни магнум-серия.
Повече информация и вдъхновение може да почерпите от уебсайта на избата: http://www.zlatenrozhen.bg/Официални правила на играта

- Организатор на играта: Златен Рожен ЕООД
- Продължителност на играта: 19-31.05.2016 г.
- Играта е отворена за участие за всички физически лица на възраст над 18 години.
- Описание на наградата: Уикенд за двама в хотел Златен Рожен и бутилка вино. Уикендът включва една нощувка за двама в двойна стая с включена закуска. Наградата може да бъде използвана в периода 15 юни – 31 август 2016 г. по желание на печелившия участник. Наградата не включва организиран транспорт до хотел Златен Рожен и обратно. Не се допуска замяна на спечелената награда с нейната парична равностойност или с друга награда.
- Включвайки се в играта, участниците предоставят доброволно личните си данни (имена, телефон, e-mail или други) и дават съгласието си тези данни, както и името на новата серия вино да бъдат използвани от Златен Рожен ЕООД.
- Детайлна информация за правилата ще бъде достъпна на интернет адрес http://www.zlatenrozhen.bg/ и https://www.facebook.com/ZlatenRozhen/ за периода на играта.


specific period
add title